3 luokkaa matkapahoinvoinnista, joita sinun tulee opiskella menestyäksesi

Liiketaudin syntymä

Jos silmäsi vakuuttavat aivosi siitä, että olet virtuaalimaailmassa, antivert 25mg tilaus kehosi reagoi siihen sen todellisen maailman sijaan, jossa olet fyysisesti, mikä voi horjuttaa tasapainosi. Muutaman päivän liikkeelle altistumisen jälkeen todennäköisesti sopeudut. Ei ole selvää, miksi naisilla olisi parempi näöntarkkuus 3-D-liikkeessä, mutta tulokset viittaavat siihen, että mitä herkempi olet aistinvaraisille vihjeille, sitä todennäköisemmin havaitset yhteensopimattomuuden, Rokers sanoo. Jokaisen aivoilla on erilainen kyky käsitellä liikettä, Rauch sanoo. Tämä johtaa siihen, että signaaleja lähetetään kahteen aivojen osaan - pikkuaivoon, joka vastaa tasapainosta ja liikkeestä, ja aivorunkoon, joka sisältää pahoinvointia ja oksentelua aiheuttavia alueita. Mutta Rauch sanoo, että VR:n luonne, joka on huijata silmäsi kertomaan aivoille, että olet toisessa maailmassa, kutsuu aistikonfliktin. Mutta aistimerkit ovat päinvastaisia: Silmäsi näkevät, että liikut virtuaalimaailmassa – virtuaaliautossa tai virtuaalisessa avaruusaluksessa tai kävelet virtuaalipolulla – mutta vestibulaarijärjestelmäsi tietää, että et itse asiassa liiku. Esimerkiksi kun olet merellä laivan kannen alla, silmäsi näkevät paikallaan olevan huoneen.

LIIKETOIMINTA, kuten monet matkustajat liiankin hyvin tietävät, voi iskeä laivoissa, junissa, lentokoneissa tai autossa – aina kun sisäkorvan tasapainokeskus havaitsee liikettä, jota silmät eivät. Jos esimerkiksi luet puhelimellasi bussissa ajaessasi, katseesi keskittyvät johonkin, joka ei liiku, mutta sisäkorvasi havaitsee liikkeen. Stoffregen ja kollegat ovat osoittaneet toistuvasti, että on mahdollista ennustaa, kuka todennäköisesti sairastuu liikesairauteen erilaisissa olosuhteissa mittaamalla asennon heilahtelua – pieniä, alitajuisia liikkeitä, joita ihmiset tekevät pysyäkseen tasapainossa seisoessaan paikallaan. Ero, Stoffregen sanoo, voi johtua fyysisistä eroista sukupuolten välillä, kuten pituudesta ja tasapainokeskuksesta. Miehet ilmoittivat olevansa vähemmän matkapahoinvointia aikuisiässä verrattuna lapsuuteen, kun taas naiset eivät ilmoittaneet eroja matkapahoinvointissa lapsuuden ja aikuisiän välillä. Ja vaikka VR-yritykset ja -kehittäjät ovat varmoja löytävänsä ratkaisuja, monet matkapahoinvointiasiantuntijat ovat pessimistisiä. Kuvittele, että istuisit tuolilla todellisessa maailmassa ajaessasi autossa virtuaalimaailmassa. Geenitestausyhtiö 23andMe:n tutkijat raportoivat Human Molecular Geneticsissä vuonna 2015 löytäneensä 35 geneettistä muunnelmaa, jotka liittyvät autosairauteen.

Tänään jaan kanssasi seitsemän luonnollista tapaa ehkäistä tai hoitaa matkapahoinvointia, jotta voit olla valmis ja toivottavasti estää sen tapahtumisen sinulle tai lapsillesi. On tärkeää oppia tapoja ehkäistä matkapahoinvointia, koska se voi aiheuttaa epämukavuutta. Olemme painottaneet sen syytä. Tämä tunne koetaan usein lentomatkoilla ja voi olla hyvin häiritsevää, kun sinulla ei ole mahdollisuutta vetäytyä ja venytellä, kuten saatat tehdä tiellä. Mutta vestibulaarijärjestelmäsi – nestetäytteiset kanavat ja erikoistuneet kalvot sisäkorvasi – havaitsee aluksen liikkeen sen kiertyessä aaltojen yli. Valitse myös lentokoneessa istuin siipien päälle, jossa liike on minimoitu. Miten matkapahoinvointi diagnosoidaan? Ei ole olemassa tiettyä sukupuolta tai ryhmää, joka olisi altis matkapahoinvointiin. Toinen syyllinen voi olla pelissä, ja se on sininen valo, joka säteilee näytöistä. Aktiivinen tai passiivinen tupakointi – tupakansavu voi pahentaa oireita6. Viestintä verkkosivuilla ei korvaa aktiivista osallistumista omaan sairaanhoitoon ja hoitoon ja sitä, että olet henkilökohtaisesti alueesi valitun lääkärin vastaanotolla.

Viestintä tohtori Fryhoferin kanssa tällä sivustolla ei luo lääkäri-potilassuhdetta. "Tämä on todella uusi viestintäalusta", Zuckerberg kirjoitti Oculus-ilmoituksessa. Vielä muilla tunnistetuilla geeneillä on rooli hermosolujen (synapsien) välisten liitoskohtien (synapsien) kehittymisessä ja toiminnassa, joissa solujen välinen kommunikaatio tapahtuu, sekä tavassa, jolla keho prosessoi yksinkertaista sokeriglukoosia ja insuliinihormonia, joka auttaa säätelemään verensokeria. tasot. "Kuumat suihkukoneet kuljettavat maata järisyttävillä pauhuilla Spacelab 3:n ja sen nelihenkisen miehistön stratosfääriin, jossa se kääntää selkänsä maailmalle, joka edelleen vapisee." https://laakkeet.org/ sanoo Steven Rauch, Massachusetts Eyen Vestibulaariosaston johtaja. ja Ear Bostonissa. Laivalla pyörivä liike saa sinut epätasapainoon, ja se saa sinut sairaaksi, hän sanoo. Videot esittivät liikettä eri näkökulmista, kuten sillan ympäri lentävää droonia tai lauhassa liikenteessä ajavaa matkustajaa autossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *